DSC07628 (6).JPG

B.E. Academy

Persoonlijke begeleiding voor ruiters die

het maximale uit elke training willen halen 

Aanbieding geldig tot 1-1-2021

website pixie piaffe.jpg

Meld je nu aan voor de B.E. Academy en

word vandaag nog de personal coach van

jouw paard!

Krijg toegang tot exclusieve video's, challenges, blogs en evenementen die speciaal ontworpen zijn om jouw doelen te bereiken. Deel je ervaringen in de online community en krijg antwoord op je vragen via de live Q&A's. 

Met de persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte trainingsschema's haal je het maximale uit elke training. 

Voor ruiters die ....

  • op een paardvriendelijke manier willen trainen 

  • het maximale uit elke training willen halen

  • extra begeleiding willen buiten hun les om 

  • opzoek zijn naar een personal trainer 

  • hun kennis over paarden en alles daar omheen willen vergroten 

  • een paard gaan revalideren en begeleiding willen van een expert

  • vastlopen in hun training 

  • opzoek zijn naar een andere manier van trainen 

  • naar een duidelijk doel toe willen werken

Hoe werkt het?

Krijg toegang tot de academy

Elke 1e van de maand gaan we van start met een nieuwe groep. Schrijf je in voor de B.E. academy en krijg een mail wanneer de inschrijvingen voor de nieuwe maand weer geopend zijn. Zodra je plek bevestigd is, krijg je toegang tot de nieuwe stof. 

Download de app

Via het ledengedeelte van onze website kan je alle stof van de academy bekijken. Download ook de Wix app en krijg ook via je mobiel snel toegang tot alle stof. 

Ga aan de slag

Ga aan de slag met de stof die we deze maand voor je klaar hebben gezet. Wanneer je voor extra begeleiding hebt gekozen, gaan we aan de slag met jouw doelen voor die maand en stellen we het trainingsschema op.

website les hilde 4.jpg

Op welke manier kan ik meedoen?

Elke maand kies je het pakket wat het beste bij jou past. Zo kan je zelf beslissen hoeveel begeleiding je elke maand nodig hebt en zit je niet vast aan een abonnement. 

Trainingsschema's 

Krijg elke maand een op maat gemaakt trainingsschema om maximaal rendement te halen uit jouw trainingen. Bij elke training zie je een overzicht van oefeningen en aandachtspunten, zodat je weet wat jou te doen staat. Train hierdoor op de juiste intensiteit en voorkom overbelasting van spieren. 

Persoonlijke begeleiding 

Aan het begin van de maand stellen we samen jouw doelen op en monitoren we jouw voortgang gedurende maand. Deel jouw trainingen via de app Equilab en krijg persoonlijke feedback op jouw trainingen en video's. Aan het eind van de maand evalueren we in een persoonlijk gesprek hoe dit gegaan is. 

Exclusieve blogs en video's 

In de online omgeving deel ik exclusieve blogs en (trainings)video's zodat je met deze nieuwe kennis meer uit jouw trainingen kan halen. De onderwerpen lopen erg uiteen van ruiterfitness, rijtechnische problemen tot anatomie van het paard. Kortom, alles wat jij als ruiter zou moeten weten om jouw training naar een hoger niveau te tillen. 

Live Q&A's 

Stel je vragen via de online community of via de live Q&A's die we elke twee weken organiseren. In de live Q&A's gaan we dieper in op jouw vragen, pakken we voorbeelden uit de praktijk en krijg je tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kan. 

Challenges 

Elke maand staat er een nieuwe challenge voor je klaar om mee aan de slag te gaan. Door de maand nemen we je stap voor stap mee om de challenge te bereiken. Houd je voortgang bij via de app en deel je ervaringen in de online community.

Membership deals en kortingen

Doorlopend bieden we exclusieve deals en kortingen aan onze leden. Zo krijg je standaard 10% korting op alle evenementen en activiteiten. 

Online community 

Kom in contact met gelijkgestemde ruiters, deel jouw ervaringen en stel vragen. Het idee is dat we elkaar motiveren in een veilige omgeving. De onderwerpen die we hier bespreken vormen de input voor de Q&A's, blogs en video's.

Exclusieve evenementen 

Krijg als eerste toegang tot de evenementen die we organiseren en verzeker jezelf van een plek. Daarnaast organiseren we exclusieve 'Members only' activiteiten, zodat je in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht kan trainen. 

 
 

Let op! selecteer de 1e van de maand als ingangsdatum